torsdag 13. august 2015

Oppdatering

Som jeg skrev i forrige innlegg, har det skjedd nye spennende her i SiT Idrett i løpet av sommeren. Vi har utvidet styrkearealet på Idrettsbygget Gløshaugen, vi har utviklet et helt nytt treningskonsept som snart skal lanseres, og i tillegg har vi laget en ny instagramkonto for hele SiT Idrett, og ikke bare for bloggen. Vi har også planlagt mye artig som skal skje utover høsten, så her er det bare å følge med!

Dere er mer ivrige enn noen gang på treningsfronten, og dette merkes selvfølgelig på pågangen på sentrene våre. Selv om vi bare synes det er bra at så mange har blitt ivrige treningsentusiaster, må vi også henge med i svingene for å klare å bevare de medlemene vi har, samtidig som vi ønsker å få enda flere. Når pågangen på sentrene våre blir slik det har vært de siste årene, må vi respondere på etterspørselen ved å oppgradere og utvide treningstilbudet vårt. I sommer har vi derfor laget det nye styrkearealet "gangen" på Idrettsbygget Gløshaugen, som hadde åpning i går.

I det nye styrkeområdet på 80 kvadratmeter finner du nå hele fem nye arbeidsstasjoner for frivektstrening! I tillegg har vi utstyrt rommet med flere ulike typer stenger; teknikkstenger, damestenger, powerstand og trap-bar stang - så her er det mye bra å velge mellom. I tillegg vil det også være på plass en ny beinpressmaskin om kort tid.


I tillegg til at vi har utvidet styrkearealet, har vi også oppgradert noe utstyr på kondisjonsfronten. Vi har fått to splitter nye elipse cross trainer maskiner og to flexstridere hvor man kan benytte ulik steglengde. 

På hovedtimeplanen dette semesteret lanserer vi enda ett nytt timekonsept; Stødig! Mer informasjon om hva Stødig er får dere her på bloggen neste uke - det er bare å glede seg! 


Nå har også hele SiT Idrett kommet seg på instagram under kontonavnet @sitidrett. Gjennom denne kontoen kan du nå følge med på alt som skjer her hos oss, både nyttig informasjon og mye annen morro. Jeg vil selvfølgelig også fortsette å holde dere oppdaterte på bloggingen og min treningshverdag gjennom min konto - så her er det bare å henge seg på!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar