torsdag 26. februar 2015

Trangt på trening?

Opplever du støtt og stadig at det er stappfult i styrkearealet akkurat når du har bestemt deg for å trene? Og hvor kjedelig er det ikke å stå i lang kø bare for å få tatt de fem seriene dine med knebøy? Dette kan både tære på treningsmotivasjonen og spille inn på om man gidder å dra på treningssenteret i det hele tatt. Det er lett å tenke at det alltid er  fullt, men heldigvis stemmer ikke dette! 

Tidsrommet mellom klokken 16 og 21 er travleste tidspunktet på sentrene våre, i tillegg til tidlig om morgenen. Ellers i løpet av dagen er det faktisk ikke så ille, og det er fullt mulig å dra fra skolen midt på dagen for å få seg en god og effektiv treningsøkt, for så å dusje, skifte og dra opp til forelesning igjen senere. For at du skal kunne planlegge treningen din ut i fra når og hvor mange andre som er og trener, har vi lagt inn en funksjon på nettsiden vår som hele tiden oppdaterer live hvor mange som er og trener på hvert av sentrene. 


Inne på nettsiden vår finner du en knapp som heter vis pågang:
Når du klikker på den, får du opp følgende side:
1. Øverst kan du velge om du vil se alle grafene samtidig, eller bare for Gløshaugen, Dragvoll eller Portalen. 

2. Den røde vertikale streken markerer nåtid, og på inneværende dag vil tidsperioden før markeringslinje være data fra samme dag, og området etter linjen viser data fra én uke tilbake i tid. 

På alle sentrene våre trekkes deltagerne på gruppetimene fra totalsummen. 

Det vil altså si at du kan følge med på hvor mange som er og trener på sentrene våre til en hver tid, for så å planlegge din egen trening ut i fra det. Og hvis du sammenligner området under pilen på grafen nedenfor med bildene under, ser du at det går an å få trent uten å måtte stå i kø eller vente på opptatt utstyr :)


Har du ikke annen mulighet enn å trene i det travleste rushet, så er det lov til å spørre om du kan trene mellom andre, og kanskje lønner det seg å være litt fleksibel med tanke på rekkefølgen på programmet ditt. Husk også at du kan låne Armfeldtsalen og utstyret der hvis det er ledig.

No excuses - just do it! ;)Klem Nina

2 kommentarer:

  1. Fungerer statistikken for Portalen og Dragvoll? Nekter å tro at det så og si konstant er under 50 personer på Portalen!

    SvarSlett
  2. Grafen er kontinuerlig i oppdateringspunktet. Dette er feil uten om i det utrolige tilfelle hvor pågangen er akkurat den samme som på samme tidspunkt dagen før.

    SvarSlett