søndag 1. februar 2015

Feiring av Arne

Torsdag denne uken laget ledelsen her i SiT Idrett overraskelsesfest for vår tidligere idrettssjef Arne, som nå trer over i pensjonisttilværelsen. Og er det én person som virkelig fortjener å bli satt skikkelig pris på, så er det Arne!

Arne har jobbet med treningstilbudet til studentene her i Trondheim helt siden 1974. Det var allerede før SiT Idrett ble opprettet, og han jobbet innunder NTNU drift med tilknytning til Idrettsbygget Gløshaugen. I 1999 ble Arne ansatt som idrettssjef i SiT Idrett, og satt på toppen til Katarina tok over 01.03.2013. Selv om det nå er snart to år siden Arne gikk av som idrettssjef, har vi heldigvis fått lov til å ha han hos oss her i SiT, og hans kompetanse og engasjement er gull verdt for SiT Idrett. I tillegg til å ha gjort en kjempejobb som leder her i SiT Idrett, har Arne også prestert med imponerende resultater i idretten, og innehar rekordene 3:53.3 på 1500m, 8:25.8 på 3000m og 14:51.6 på 5000m. Og alle som har prøvd seg på disse distansene er nok enige i at rekordene til Arne er noe å være utrolig stolt over! 


Til stede på overraskelsesfesten var det både representanter fra NTNUI, SiT og SiT Idrett. Det var taler fra blant annet idrettssjef Katarina, lederen av NTNUI m.fl. for å takke Arne for arbeidet han har gjort og ønske han lykke til i sin nye tilværelse. I tillegg ble det servering av både cava, tapas og masse kake! 


En morsom gave til Arne var treningskort med gylighet "til evigheten og forbi" - en mer passende og kreativ gave kunne han ikke fått. Heldigvis får han lov til å slippe å ta med seg treningskortet når han skal trene - mao. det eneste medlemmet vårt som får komme på trening uten treningskort ;)


Vi ønsker deg lykke til med den nye tilværelsen, Arne! Og håper selvfølgelig vi fortsette å se deg her i SiT :)

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar