søndag 18. januar 2015

Er du RÅ?

Nå er det ikke lenge igjen til vi endelig skal lansere vårt nye timekonsept her i SiT Idrett! Vi går rundt og gleder oss til lanseringen, faktisk så mye at det kribler i magen. Vi håper at denne timen, som har fått navnet RÅ!, kommer til å falle i smak hos alle sammen! Og nå i helgen hadde vi workshop på Portalen for å sette rammer og finne øvelser til den nye timen. 



RÅ! er en intensiv og tøff time, hvor man veksler mellom fokus på styrke, kondisjon og spenst! Timen skiller seg fra alle de andre timene vi har her i SiT, og består av arbeidsperioder på 45 sekunder, med 15 sekunders pause. 



RÅ! 60 består av to arbeidsperioder hvor hver inneholder 5 ulike øvelser. Hver øvelse gjentas 3 ganger á 45 sekunder. RÅ! 35 består av kun én arbeidsperiode med 5 øvelser, hvor hver gjentas tre ganger á 45 sekunder. Under timene jobber man med en medisinball, som gjør alle øvelsene ekstra tunge og utfordrende! 



Det som er så fint med denne nye timen, er at du kan jobbe i ditt eget tempo hele veien, og dermed er det lagt opp til at den skal passe for absolutt alle! Det er også ulik tyngde på medisinballene, og du velger om du vil jobbe med en på 3, 4, 6, 8 eller 10 kilo - så her skal alle kunne finne en ball som passer til sitt nivå!  



Vi presenterer det nye konseptet for første gang på "SiT Happens" som går av stabelen førstkommende lørdag! Ta en titt på nettsiden vår og følg med her på bloggen for mer informasjon! Jeg gleder meg!


Er du RÅ!? - bli med da vel! 



Stay tuned!

Klem Nina

2 kommentarer:

  1. Kommer RÅ på alle treningssentrene? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. RÅ! kommer bare på Gløshaugen og Portalen :)

      Slett