onsdag 7. januar 2015

Vinnere av treningskampanjen #eksamens10

Da har vi endelig talt opp hvor mange deltagerkort som ble levert inn i forbindelse med treningskampanjen #eksamens10 som vi hadde gående nå før jul. Jeg tror aldri vi har hatt så høye besøkstall på sentrene våre i desember måned, i og med at eksamenstid pleier å medføre at mange nedprioriterer treningen. Derfor er det en stor glede for oss i SiT Idrett å se at så mange tok utfordringen vår om å trene minimum 10 ganger fra 24. november til 19. desember. Totalt ble det levert inn 474 deltagerkort. 


Alle som har levert inn deltagerkortet sitt, har mottatt en flott og praktisk slap-on refleks, og har samtidig vært med i trekningen av flere universalgavekort som er gyldige i over 5000 butikker i hele landet. Denne uken trakk vi de heldige vinnerene, to fra hvert senter.  

På Dragvoll ble det totalt levert inn 78 kort, og her vant Carl Tjernstad og Camilla Bergstøl hver sitt gavekort på hhv. 1000 og 500 kroner. På Gløshaugen ble det levert inn 207 kort, og her vant Hanna Skulstad og Åge Johansen hvert sitt gavekort på hhv 1000 og 500 kroner. Og på Portalen ble det levert inn 189 kort, og Rannveig Grøtta Røysum og Leif Erik Bjørkli ble trukket ut som de heldige vinnerene av gavekort på 1000 og 500 kroner. Alle vinnerene har blitt kontaktet, og vi håper veldig at gavekortene faller i smak - de er i hvertfall vel fortjent. Siden både denne treningskampanjen og den vi hadde på vårsemesteret i fjor var så vellykket, håper vi på gjentagelse til våren igjen :)

Klem Nina


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar