torsdag 22. januar 2015

SiT Happens

2015 bugner over av nye muligheter, og vi sparker det hele i gang med åpen dag her i SiT Idrett! SiT Happens går av stabelen på alle våre tre sentre, og vi skal både lansere nytt timekonsept - RÅ! - og ha 90 minutter spinmaraton med guilty pleasures! Førstkommende lørdag braker det løs!SiT Happens betyr åpen dag på de tre sentrene våre for alle over 16 år. Det vil si at du kan ta med den en venn, et familiemedlem eller en kjæreste for å trene hos oss denne dagen. SiT Happens foregår fra 10-20 på Dragvoll og Gløshaugen, og fra 10-18 på Portalen.

Som nevnt over lanserer vi denne dagen det splitter nye timekonseptet vårt RÅ!, en intensiv og tøff time, hvor man veksler mellom fokus på styrke, kondisjon og spenst. Arbeidsperiodene består av 45 sekunders jobbing og 15 sekunders pause. RÅ! kjøres tre ganger i løpet av lørdagen:

RÅ! kl 11.20 på Gløshaugen - Camilla & Nina H
RÅ! kl 11.45 på Portalen - Lene & Anneli
RÅ! kl 13.45 på Portalen - Camilla & Nina HAlle timene denne dagen er som vanlig tilgjengelig gjennom bookingsystemet vårt fra klokken 21.00 i kveld (torsdag 22.januar). 

Håper på å se dere alle på lørdag - det er bare å glede seg! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar