torsdag 11. februar 2016

Partners in Crime

I anledning alle hjerters store dag førstkommende søndag, har mine to flotte og spreke kollegaer Ane og Christopher satt sammen en splitter ny tematime; Partners in Crime!



Partners in Crime er en Stærk-time hvor det er lagt opp til at man skal jobbe i par og mye med egen kroppsvekt. Tanken om denne tematimen kom i følge Christopher ganske tilfeldig, mens han og samboeren Ane trente parøvelser. Grunnen til at de fikk lyst til å kjøre en slik time er at begge to er store tilhengere av denne typen øvelser, og synes det er veldig morsomt. Et godt argument de bruker er også at denne typen øvelser er et godt alternativ til den vanlige treningshverdagen med mye vektløfting - det er godt for både kropp og hode med litt variasjon. I tillegg vil de øvelsene som skal brukes på timen være mulige å gjøre over alt; hjemme, ute og selvfølgelig på treningssenteret. 



"Plutselig kom det en James Bond låt på når vi trente, og vi fikk ideen om å lage en story rundt temaet parøvelser med egen kroppsvekt" - Ane & Christopher.

Jeg synes det er veldig artig at de to sprekingene har planlagt denne timen, da det er bra med litt variasjon på timeplanen, og ikke minst er vel dette en dag hvor det er på tide å  bytte ut sofa og sjokolade med en skikkelig hard og svett treningsøkt! 


En sniktitt på noen av øvelsene som skal brukes på søndag:







Bookingen åpner klokken 21.00 fredag kveld, altså i morgen, og det er lov til å melde seg på sammen med kjæresten, en venninne, en kamerat, hun fine jenta eller han kjekke karen på lesesalen, eller så kan det bli en morsom tinder-date? Timen starter klokken 13.00 i Armfeldtsalen på Idrettsbygget Gløshaugen.

Ane og Christopher gleder seg veldig mye til søndag, og de lover både svette og god stemning - som et ikke fullt så rosenrødt alternativ til Valentines Day. 



Ha en fortsatt sprek og deilig torsdag!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar