mandag 18. januar 2016

SiT Happens!

2016 er godt i gang, og vi feirer det nye året med åpen dag på tre av sentrene våre førstkommende helg. SiT Happens går av stabelen lørdag 23. og søndag 24. januar, og dette betyr at du kan trene gratis på Portalen, Gløshaugen og Dragvoll denne dagen. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å prøve ut treningstilbudet vårt denne helgen, og har i tillegg til vanlig timeplan fire ekstraordinære timer på planen:

Lørdag:
GuiltyPleasures spinning klokken 12.00 med Trine og Ann Magritt på Portalen
MaksStyrke klokken 14.00 med en av våre treningsveiledere klokken 14.00 på Gløshaugen

Søndag:
Latinospin klokken 17 med Annemarie på Dragvoll
SiTHiT! Klokken 14.30 med Caroline K og Nina R på PortalenSom dere ser over skal lanserer vi vårt splitter nye timekonsept MaksStyrke denne helgen. Dette er en helt ny timetype som foregår i styrkerommet på Gløshaugen. På denne timen er en av våre treningsveiledere instruktør, og på timen trener man knebøy, markløft, benkpress og pullups. Det er lagt opp til få repetisjoner og fire serier. Timen varer i 75 minutter, og det er plass til 10 personer på hver time. Fremover legges timene ut i bookingsystemet vårt på lik linje med alle de andre timene våre, og går fast hver tirsdag og torsdag på Gløshaugen fra og med 26. januar.

Alle timene denne helgen er som vanlig tilgjengelig gjennom bookingsystemet vårt fra klokken 21 torsdag for lørdagstimene og fredag for søndagstimene. Ta en titt på eventen vår for mer informasjon. 

Vi håper på å se deg på en av timene våre til helgen – og det er bare å glede seg til alt det morsomme vi har på planen!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar