mandag 25. januar 2016

SiT Happened!

Vi her i SiT Idrett mener vi har ett av landets beste treningstilbud for studenter, og dette ønsker vi selvfølgelig at flest mulig skal få oppleve. Derfor arrangerte vi nå i helgen åpen dag her i SiT Idrett. Det vil si at på lørdag og søndag kunne alle som ville komme og teste ut treningstilbudet vårt helt gratis på de tre sentrene Portalen, Gløshaugen og Dragvoll.

I anledning SiT Happens presenterte vi vårt helt nye timekonsept; MaksStyrke, og i tillegg kjørte vi på med tre unike gruppetimer som vi ikke har på timeplanen til vanlig. På Portalen kjørte Trine og Ann Magritt Guilty Pleasures på lørdagen, og på søndag kunne du være med på både SiTHiT med Caroline og Nina på Portalen, og Latinospin med Annemarie på Dragvoll. På LatinoSpin fikk vi en tyvstart på sommeren. Med eksotiske beats fra bl.a. Jennifer Lopez, Ricky Martin, Gloria Estefan og Daddy Yankee ble det bare god stemning! Det kom en knallbra og sprek gjeng som gjorde timen til en herlig opplevelse! 
- AnnemarieMålet med SiTHiT var å snekre sammen en time som virkelig skulle sette kroppen på prøve - både fysisk og psykisk. Med inspirasjon fra bootcampkonseptet, endte vi opp med en knallhard økt bestående av både styrke- og kondisjonsøvelser. Vi brukte egen kroppsvekt, og dette var virkelig tungt! Deltakerne var fantastiske! Det var topp innsats, rennende svette og mye glede. Det var utrolig artig å være instruktører på denne timen. SiTHiT ga oss et skikkelig kick! - Nina & CarolineDet var godt oppmøte på alle timene, og det er morsomt for oss intruktører å av og til få lov til å kjøre unike timer som skiller seg litt fra det vi gjør til vanlig. Ikke minst tror vi det er morsomt for deltagerene våre å gå på timer man ikke finner på den vanlige timeplanen. 

10 heldige sprekinger fikk som sagt testet ut det nye timekonseptet vårt i styrkerommet på Gløshaugen på lørdagen. Det var både nøye gjennomgang av teknikk i de ulike øvelsene, samtidig som man fikk god hjelp og ble pushet underveis av en av vår dyktige treningsveileder Svein Ove.  

Fra nå av kan du være med på MaksStyrke tirsdager og torsdager klokken 16.30 på Idrettsbygget Gløshaugen. Booking legges som vanlig ut klokken 21.00 to dager i forkant. 

Vel møtt til en effektiv, tung og god økt!

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar