søndag 13. september 2015

Storheia opp

Sist torsdag arrangerte vi her i SiT Idrett tur til Storheia i Bymarka i samarbeid med Trondhjems Turistforening. Turen inkluderte både gratis buss tur-retur Idrettsbygget og premiering fra Trondhjems Turistforening etter toppturen.


I forkant av arrangementet kunne man melde seg på i resepsjonene på sentrene våre, og på torsdag var hele 45 studenter med på tur. Bussen dro fra Idrettsbygget på Gløshaugen klokken 14, og klokken 15 startet den guidede turen fra Skistua til Storheia. Etter turen arrangerte Turistforeningen quiz for studentene, og delte ut premier til de som hadde deltatt, før bussene gikk tilbake til idrettsbygget. Turen opp til Storheia er relativt lett å gå på fine stier, og har en lengde på 10 km totalt med 160 høydemeter opp. På torsdag var det strålende vær og knallbra forhold, og det betyr at dette mest sannsynlig blir en tur vi arrangerer hvert år. 


SiT Idrett og Trondhjems Turistforening har nå inngått et samarbeid på flere områder for tiden fremver. Planen er at vi sammen skal tilby flere turer og aktiviteter for studentene våre her i Trondheim, noe som betyr at det er mye å glede seg til. 

Tusen takk til alle som ble med på turen, og neste gang håper jeg også at jeg får mulighet til å være med selv. 

Ønsker dere en super søndag videre!

Klem fra Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar