søndag 5. juli 2015

Vinnerene av SiT10imai

Dette vårsemesteret hadde vi treningskampanjen #sit10imai gående i hele mai måned med mål om å få dere til å fortsette med de gode treningsrutinene også gjennom eksamenstiden. Parallelt med kampanjen hadde vi en instagramkonkurranse gående hvor dere kunne vinne en gratis PT-time hver av de fire ukene konkurransen foregikk. I tillegg trakk vi ut tre vinnere blant alle dere som leverte inn ferdig utfylte registreringskort, og tre heldige sprekinger stakk av med hvert sitt nye treningsheadset! 

To av vinnerene fra vårsemesterets treningskampanje har sendt meg hvert sitt bilde hvor de har tatt i bruk det splitter nye og forhåpentligvis gode treningsheadsettet de vant i konkurransen. Det er gøy å se at headsetet er tatt i bruk, og jeg håper veldig at det fungerer bra til trening! Forhåpentligvis var det kanskje også en motivasjonsboost å motta et nytt treningsheadset rett før sommeren, slik at de fortsetter med treningen frem til høstsemesteret.
De ser fornøyde ut begge to, og det er ekstra morsomt for oss her i SiT å gi bort premier som kan brukes både til innendørs og utendørs trening - trening og fysisk aktivitet er jo noe av det aller beste vi vet! 

Håper dere klarer å holde treningsrutinene sånn nogen lunde ved like selv om sommeren er i gang for fullt, og tips til hva du kan finne på av trening får du her på bloggen i løpet av neste uke. 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar