onsdag 10. desember 2014

Vinner av instagramkonkurransen #eksamens10 uke 49

Det trenes som aldri før nå i desember, og vi er så glade for at så mange av dere har tatt utfordringen vår om å gjennomføre eksamenskampanjen #eksamens10. Kampanjen er, som tidligere nevnt, satt i gang for å få alle dere til å fortsett å trene også nå i eksamenstiden, da det vanligvis er stort frafall av trenende på sentrene våre på denne tiden. Og jammen meg ser det ikke ut til å fungere veldig bra!Treningskampanjen utfordrer alle sammen til å trene minimum 10 økter mellom 24.november og 19.desember. Det venter en liten premie til alle som deltar, og det gjør du ved å bruke registreringskortene du får i resepsjonen på alle de tre sentrene våre. Hver gang du er og trener, stempler og signerer resepsjonisten kortet ditt, og etter at 10 økter er gjennomført leverer du det inn og mottar en liten oppmerksomhet! Noe mange har gjort allerede!

I tillegg til dette er du automatisk med i trekningen av noen større premier når du leverer inn deltagerkortet ditt!

Parallelt med denne konkurransen har vi også en egen konkurranse gående på instagram, hvor du kan delta ved å legge ut bilder og merke de med #eksamens10 og @treningisit - og hver uke trekker vi ut en heldig vinner av en gratis PT-time! 

Forrige uke var det @tirilthun som stakk av med førsteplassen, og vinneren av instagramkonkurransens andre uke er nå trukket ut. @winbru er den heldige vinneren og premieres med en gratis PT-time for det herlige bildet under tatt sammen med vår fantastiske instruktør Sindre (Kontakt Arild på arild.hafstad@sit.no for å avtale PT-time :))

"Jeg og Sindre ferdig med dobbeltøkt! StepMoves og StepPump." 
I løpet av instagramkonkurransens to uker har det blitt lagt ut mange spreke og freshe bilder med #eksamens10 og @treningisit! Det tyder på at veldig mange har tatt utfordringen vår om å fortsette treningen i eksamenstiden, og under kommer  et utvalg av mine favorittbilder som ble lagt ut på instagram i løpet av uke 49! Det er også flere som allerede har blitt ferdige med 10 økter, og det er utrolig bra jobba! Jeg håper likevel dere fortsetter med treningen gjennom hele eksamenstiden :)


Fortsett å trene og hold eksamensmotivasjonen oppe, for nå er det bare litt over en uke igjen til juleferien starter! Husk også å fortsette å legge ut bilder på instagram og merk de med #eksamens10 og @treningisit, så er det en ny mulighet for å vinne en gratis PT-time denne og neste uke! 

Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar