søndag 7. desember 2014

Julebord i SiT Idrett

Forrige lørdag gikk årets julebord for de ansatte i SiT Idrett av stabelen! Nok en gang klarte vi å finne en dato som passet for mange, og fikk samlet over 40 av våre flotte resepsjonister, veiledere, PTer og instruktører til en herlig og sprudlende aften!

Vi gjorde som i fjor, og nedsatte en egen julebordkomiteé tidligere i høst, bestående av Camilla, Astrid, Ola, Maren og meg. Med små planleggingsmøter og en ivrig tråd på facebook, gledet vi oss veldig til å gjennomføre planene vi hadde for kvelden.

Vi videreførte blant annet tradisjonen vi gjenopptok i fjor med aktivitet før julebordet, og arrangerte kanonballturnering i gymsalen! Mange stillte opp, og det var godt å la svetten renne og konkurranseinstinktet herje før vi pyntet oss i garderobene og var klare til å fylle sultne mager med herlige kokkekunster!Selve julebordet fant som tradisjonen tilsier sted i aerobicsalen på Dragvoll, og det ble spleiselagbonanza ut av en annen verden. Bordet bugnet av alt du kan tenke deg av tapasretter, og selvfølgelig var det et stort utvalg herlige kaker til dessert! I tillegg til at vi er en gjeng over gjennomsnittet spreke, unge mennesker, er vi jaggu meg ganske rå på kjøkkenet også :)


Kvelden bød videre på taler og mange kåringer. Christian holdt en fabelaktig tale til damene, og skjønneste Carina holdt en morsom og småfrekk tale til våre kjære herremenn, i tillegg til at Gard igjen fikk æren av å holde takkformaten-tale. 

I løpet av middagen presentert hver og en sin morsomste eller kleineste opplevelse som ansatt i SiT Idrett, og jeg tror jeg lo hysterisk fra ende til annen. Kanskje kommer det et eget innlegg med de beste historiene som et morsomt lysglimt nå i eksamenstiden. 


Hele åtte kåringer ble delt ut, og de som fikk diplom og gullmedalje var Camilla for årets resepsjonist, Ola og Gard for årets /PTveileder, Vilde S for årets nykommer, Lene og Kamilla for årets instruktørvikar, Christoffer for årets resepsjonistvikar, Karoline for årets energibombe, Nina for årets humørspreder og Trine for årets instruktør - vel fortjente alle sammen!


Etter taler og kåringer var det tid for konkurranse med påfølgende premieutdeling, hvor vinnerlaget i kanonballturneringen også skulle hedres. Konkurranseinnslaget var nytt av året etter forslag fra Camilla, og er noe av det morsomste jeg har vært med på på lenge. Vi delte inn i lag, og så skulle hvert lag lage og presentere en dans/sang/dikt/skuespill eller annet type innslag som en reklame for SiT Idrett. Jeg lo så tårene trillet. Og jeg tror vi angrer alle sammen på at det ikke ble filmet!Vi klarte å sitte relativt pent og rolig ved bordet til sent på kveld, før juletreet endelig måtte få sin tradisjonelle runddans. Lang tid gikk det heller ikke før stilletthælene måtte kastes til fordel for barbeint zumba-dansing og swing på sokkelesten! Vi er en stor gjeng ivrige, energifulle og danseglade SiT´ere - hurra for det!  
Det var en deilig forsmak på alt julen har å by på av sosiale lag, flotte, pyntede mennesker, dans, morro og ikke minst fantastisk mat - vi gleder oss til juleferie!

Tusen, tusen takk for nok et fantastisk julebord, verdens beste kolleger <3 
(det er lov til å bli litt sentimental i førjulstiden!)


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar