torsdag 25. desember 2014

Gledelig jul!

Da håper jeg at du endelig har senket skuldrene, at du har lagt fra deg bekymringene rundt hvordan det egentlig gikk på eksamen, at du klarer å koble ut og nå slapper av og nyter julefreden! Juleferien er her, etterlengtet og vel fortjent, og det gjenstår mange dager med mye god mat, sosiale lag, ro og fred, og ren og skjær hygge! 

Men selv om vi nå i juleferien skal senke skuldrene, slappe av og samle krefter til et nytt semester, er det viktig at vi ikke legge de godt innarbeidede treningsrutinene helt på hylla. Balansen vi har fått i hverdagen med et sunt kosthold og faste treningsdager må ikke vike helt for all den gode julematen og filmkosen på sofaen!

Man skal selvfølgelig kose seg ekstra mye i julen, og ikke få dårlig samvittighet for at man spiser julegodt og julekaker, men det er viktig å ha i bakhodet at oppstarten på treningen i januar blir dobbelt så tung om vi sluntrer helt unna i ferien. Om man ikke får kjørt harde styrke- og utholdenhetsøkter, så går det nok helt fint, men ta deg en tur ut i den friske desemberluften! Gå tur med familien, ta med gode venner på skøytebanen, eller ta deg en skitur i marka med hunden eller bestemor! Litt mosjon og daglig aktivitet er mye bedre enn ingenting! Bruk ferien til å lade opp og samle krefter til et nytt semester :)


Eksamenskampanjen #eksamens10 er vel gjennomført, og vinneren av instagramkonkurransens siste uke og dermed en gratis PT-time ble @mirelaoien med dette herlige bildet! (Kontakt Arild på arild.hafstad@sit.no for å avtale PT-time :)) 


I løpet av instagramkonkurransens fire uker har det blitt lagt ut utrolig mange spreke og freshe bilder med #eksamens10 og @treningisit! Det betyr at veldig mange tok utfordringen om å fortsette med treningen også gjennom eksamenstiden, noe vi er kjempeglade for! Under kommer et utvalg av mine favorittbilder som ble lagt ut på instagram i løpet av uke 51! 
Hvor mange som faktisk deltok i #eksamens10 får du vite over nyttår, og da trekkes også de heldige vinnerene av gavekort! Stay tuned!


Vi her i SiT Idrett ønsker dere alle en gledelig, sporty og koselig julefeiring :)

Mange juleklemmer fra Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar