onsdag 9. september 2015

Bloggtips?

God onsdag, alle sprekinger!

Nå synes vi her i SiT at det er på tide med en oppgradering her på bloggen. Denne bloggen skal være et sted hvor dere kan lese om hva som skjer her i SiT Idrett, for eksempel når vi har yoga-, aerobic- eller spinningkurs, og et sted hvor du kan få et innblikk alt det andre som skjer her i SiT Idrett. I tillegg skal det være en arena for å plukke opp små tips til en sprek og morsom treningshverdag, spennende oppskrifter på sunn og god mat og mye annet.


Jeg har nå skrevet denne bloggen for SiT i snart tre år, og da synes jeg det er på tide med en liten oppdatering. Så, om du har et ønske om noe spesifikt du synes vi bør skrive om eller forslag til nye bloggkonsept, blir jeg superhappy for alle tilbakemeldinger.


Alle forslag mottas med stor takk, og det er bare å sende en mail til sitblogg@gmail.com eller kommentere i kommentarfeltet under.

Ønsker dere en super kveld i det fine høstværet, og minner om turen til Storheia som vi arrangerer i samarbeid med Trondhjeim Turistforening i morgen. Les mer her. 


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar