mandag 8. august 2016

Sommerhilsen


Juni og juli raste av gårde, og vi er allerede godt inne i august. Heldigvis er det fortsatt forhåpentligvis mange lange og varme sommerkvelder igjen. Jeg har de siste dagene hørt rundt med noen av mine gode kollegaer her i Sit idrett for å finne ut hvor de er og hva de har gjort i ferien, og fått de til å fortelle både om sin perfekte sommerdag og sitt beste ferieminne! Ta en titt på innlegget under for å finne ut hva de har gjort i sommer :)


Navn: Tone

Stilling: Spinninginstruktør og treningsveileder.

Hvor befinner du deg nå? Akkurat nå er jeg på Juvasshytta i Jotunheimen på 1841 moh, der jeg jobber i restauranten og som brefører på Galdhøpiggen! 

Hva har du gjort i ferien, og hva er planene dine frem mot semesterstart? Jeg startet ferien med en herlig uke med sol, bading og rolige dager på Gran Canaria. Ellers har jeg vært hjemme i Gudbrandsdalen, raftet i Sjoa for første gang og gått litt turer i Rondane og jobbet til fjells i Jotunheimen. Videre blir det litt farting rundt i Norge resten av ferien.

Hvordan ser den perfekte sommerdag ut for deg? Siden jeg er oppvokst i ei fjellbygd er en god sommerdag gjerne bestående av en fjelltur, strålende solskinn og et godt måltid på grillen hjemme etterpå. En perfekt sommerdag kan også være en rolig dag med soling, frozen yoghurt og en god bok på verandaen!


Hva er ditt beste ferieminne fra i år? Mitt beste ferieminne må nok være kveldstur til Galdhøpiggen med gode venninner, solnedgang og rømmegrøt på toppen!

Navn: Sigrid Lovise Grinde

Stilling: Aerobic- og spinninginstruktør og Resepsjonist

Hvor befinner du deg nå? Sit Portalen.

Hva har du gjord i ferien, og hva er planene frem mot semesterstart? I ferien har jeg sammen med min samboer syklet Norge på langs. Turen gikk gjennom utrolig flott natur og flotte omgivelser fra Lindesnes til Nordkapp, og er noe av det flotteste jeg har opplevd! Med mange uker til rådighet hadde vi friheten til å sykle litt omveier og hit og dit, og fikk virkelig sett Norge i all sin prakt. Nå frem mot studiestart bruker jeg tiden til å slappe av og senke skuldrene, jobbe ved Sit idrett, samt å forberede meg til et nytt, hektisk semester.

Hvordan ser den perfekte sommerdag ut for deg? Den perfekte sommerdagen for meg er en dag i flott norsk natur med gode venner og fint vær, og ikke minst med mye bading. Jeg elsker å bade!


Hva er ditt beste ferieminne? Mitt beste ferieminne fra i sommer må være da jeg testet høydeskrekken og spontant ble med på et tandemhopp i Voss.  Det er befriende å pushe egne grenser av og til, og deilig å nå nye mål og høyder.


Navn: Ebru

Stilling: Yoga Instructor

Hvor befinner du deg nå? I am sitting under my favourite almond tree, looking onto the Mediterraniean.

Hva har du gjort i ferien og hva er planene frem mot semesterstart? After enjoying a long spell of lovely weather in Trondheim, I’ve now travelled to Turkey to spend some time by the sea. After a few weeks of this, I will be ready for the next semester.

Hvordan ser den perfekte sommerdag ut for deg? The perfect summer day is a day without any comitments and responsibilities and one that generally involves swimming in the sea, an afternoon nap, my kjæreste and my cats, a good book, some music and some cocktails and such.


Hva er ditt beste ferieminne fra i år? The best moment of the holiday so far was yesterday when we were snorkeling and noticed a couple of sea turtles, grazing below us. Fortunately, they were not bothered by us and we got to swim with them and get really close to them. It is a rare example of successful conservation that there are more and more sea turtles in the Midterranean.
Navn: Sindre

Stilling: Aerobicinstruktør (retunerer etter 1 år borte fra Sit)

Hvor befinner du deg nå? Er på kontoret mitt i Trondheim sentrum, på jobb.

Hva har du gjort i ferien, og hva er planene frem mot semesterstart? Har hatt 3 uker ferie i juli, da var jeg 2 uker på Rhodos sammen med kjæresten. Her var det fokus på aktivitet, så vi var på hotell med ulike typer timer hver dag og gratis leie av sykler blant annet. Siste uka ble tilbrakt hjemme med late dager og en tur hjem til a mor.Blir jobb og planlegging av timer frem til semesterstart.

Hvordan ser den perfekte sommerdag ut for deg? En perfekt sommerdag er å våke uthvilt til sol og blå himmel, spise frokost ute. Finne på noe koselig med venner og gjerne grille på kvelden.


Hva er ditt beste ferieminne fra i år? Yoga i soloppgangen på Rhodos.

Navn: Helene Mørkkåsa Sandvik

Stilling: Resepsjonist på Portalen

Hvor befinner du deg nå? Jeg er hjemme på den fine sommerøya Nøtterøy.

Hva har du gjort i ferien, og hva er planene frem mot semesterstart? Jeg har et sommervikariat på DSB, så jeg jobber hver dag. Da dette er en hverdagsjobb, så har jeg fri i helgene, og disse har jeg prøvd å utnytte best mulig. Jeg har vært på hytteturer, i Oslo,  Slottsfjellfestivalen og en tur til Rjukan for å hoppe strikk og gå opp Gaustatoppen.

Hvordan ser den perfekte sommerdag ut for deg? Siden jeg er fra den beste sommerplassen med den fineste skjærgården, så inkluderer det selvfølgelig båt. En perfekt sommerdag består av en tur med båten ut til en øy, hvor vi sprer de frosne rekene på svaberget for at de skal tine, mens man nyter musikk, gode venner og noe kaldt å drikke. Det skal også være så varmt at man bare kan sitte i bikinien til sent på kvelden.


Hva er ditt beste ferieminne fra i år? Det beste ferieminnet er da jeg hoppet i strikk i Rjukan. Dette har jeg drømt om i mange år, og det var like gøy som jeg forestilte meg!

Navn: Mona Nordhammer Sæther

Stilling: Aerobic-instruktør

Hvor befinner du deg nå? Befinner meg for tiden i Trondheim.

Hva har du gjort i ferien, og hva er planene frem mot semesterstart? Jeg elsker å oppleve nye kulturer, så jeg reiste tidlig i sommer til India. Ellers har jeg for det meste jobbet, og nå er planen å komme seg litt ut i norsk natur før høsten og kulda kommer.

Hvordan ser den perfekte sommerdagen ut for deg? Dette er veldig klisje, men jeg setter stor pris på å ha gode venner rundt meg, spise god mat, og at temperaturen viser over 20 grader. Da spiller det ingen rolle hvor jeg befinner meg i verden. 


Hva er ditt beste ferieminne fra i år? Mitt beste ferieminne fra i år er turen over Romsdalseggen i 30 grader og steiksol. Ingenting slår utsikten over romsdalsalpene!

Navn: Hanna-Emilie Kværner

Stilling: Aerobic-instruktør

Hvor befinner du deg nå? Jeg befinner meg på Jessheim og har sommerjobb på et distriktspsykiatrisk senter.

Hva har du gjort i ferien, og hva er planene frem mot semesterstart? Jeg begynte ferien med to ukers tur til ei venninne i Florida. Vi dro også til Puerto Rico i fire dager.

Hva er ditt beste ferieminne? Mitt beste ferieminne fra i år (hittil) er da vi besøkte en foss i regnskogen i Puerto Rico. Følte meg som Pocahontas!


Hvordan ser den perfekte sommerdag ut for deg? En perfekt sommerdag for meg er å våkne opp på hytta med vennegjengen, med svenskegodteri til frokost og postløp/leker på kvelden. Planen fram mot semesterstart er hyttetur, siste innspurt med sommerjobb og å øve inn høstens timer!

Det ser i hvertfall ut som mine gode og flotte kollegaer har kost seg i ferien, og det håper jeg virkelig at du også har! Vi gleder oss alle sammen til å ta fatt på høstsemesteret, men unner deg enda å nyte de  siste ukene med ferie! Senk skuldrene og lad opp batteriene :)


Sommerklem Nina

2 kommentarer:

  1. I’m Victoria Mack from New-York United States I never believed in Blank ATM card until i got one from Mr Wilson ATM hackers. I lost my job few months back after my divorce with my Husband. I tried everything positive to make sure i take good care of my kids but all trial fails, and i was in debts which makes everything worse. I was kicked out of my home and i had to live with my neighbor after pleading with her to allow me stay with her for some days while i figure out how to get a home which she agreed, but no one was willing to help anymore,One afternoon i was going through some articles on the INTERNET, where i came across a comment about a man who got a blank card worth $12,000 I doubted this easy magic and wonder where the money is coming from, i never took it serious thus so i ignored the comment, along the line i came across another comment of a lady on You-tube who got thew card as well from the same hackers, so i copied the email address: (wilsonatmhacker@gmail.com) I contacted them and few hours later i got a response and i was told that the blank ATM cards are for sale that i need to purchase one before it can be delivered to me, so i sold my computer and wire the money for the card and to my greatest surprise i received a call from the courier here in Alabama three days later that i have a parcel to pick up, i rushed down and picked up my parcel and without hesitation i went straight to the ATM machine and i made a withdrawal of $4,000 Usd at once and today i have purchased a new home and set up a new business. If you wish to seek for this blank card, kindly contact the email below: (wilsonatmhacker@gmail.com) add on whats-app +12675276921 to obtain yours today. I believe he can help you with the card and god bless you Mr Wilson for your goodness and please remember he just wanna help the poor citizen.

    SvarSlett
  2. I’m Victoria Mack from New-York United States I never believed in Blank ATM card until i got one from Mr Wilson ATM hackers. I lost my job few months back after my divorce with my Husband. I tried everything positive to make sure i take good care of my kids but all trial fails, and i was in debts which makes everything worse. I was kicked out of my home and i had to live with my neighbor after pleading with her to allow me stay with her for some days while i figure out how to get a home which she agreed, but no one was willing to help anymore,One afternoon i was going through some articles on the INTERNET, where i came across a comment about a man who got a blank card worth $12,000 I doubted this easy magic and wonder where the money is coming from, i never took it serious thus so i ignored the comment, along the line i came across another comment of a lady on You-tube who got thew card as well from the same hackers, so i copied the email address: (wilsonatmhacker@gmail.com) I contacted them and few hours later i got a response and i was told that the blank ATM cards are for sale that i need to purchase one before it can be delivered to me, so i sold my computer and wire the money for the card and to my greatest surprise i received a call from the courier here in Alabama three days later that i have a parcel to pick up, i rushed down and picked up my parcel and without hesitation i went straight to the ATM machine and i made a withdrawal of $4,000 Usd at once and today i have purchased a new home and set up a new business. If you wish to seek for this blank card, kindly contact the email below: (wilsonatmhacker@gmail.com) add on whats-app +12675276921 to obtain yours today. I believe he can help you with the card and god bless you Mr Wilson for your goodness and please remember he just wanna help the poor citizen.

    SvarSlett