torsdag 27. september 2012

Portalen feirer 1.år!

Inne på portalen! 
Førstkommende søndag, 30. September, er det ett år siden SiT idrett Portalen åpnet på Solsiden! Dagen skal feires storslagent, både for de ansatte, og for alle medlemmer!!

Dette markeres med frukt til alle, og et forrykende timeprogram laget kun for søndagens feiring!
Søndagens vanlige timer byttes ut, altså utgår spinintervall2, kickoff og smidig til fordel for to knallharde spinningøkter, hver på 90 minutter, en time med puls/kickoff og en hardcoretime. Bosustyrke med Carina går som vanlig.


Programmet for dagen:


14.00 "Trippel SpinMix" med Stine, Ingeborg og Anders:
Tre ulike instruktører tar deg gjennom en 90 minutter lang spinningøkt! Timen er tredelt og instruktørene kjører ulike tema. Trønderrock? Army style? Pop-hits? Denne timen har mye variasjon og vil motivere deg til å tråkke på!

15.45 "BosuStyrke" med Carina: 
Treningen utføres på en BOSU - en halv gummiball. Carina gir deg en time som både utfordrer styrken og balansen! Timen varer i 45 min.

16.00 "Fight or flight" med Anneli & Christine: 
En kombinasjon av Puls og Kick-off! Anneli og Christine tar de beste øvelsene fra begge timene og legger opp til en økt som garantert får opp pulsen! Passer for alle!

16.00 "Dobbel SpinMix" med Elin & Sondre: 
Vi gjentar suksessen med vårens TeamTeach: Denne timen er en blanding mellom vanlig spin og intervall - du får 4 tre-låters arbeidsperioder OG 4*4 intervall.

17.10 "HardCore" med Nina & Christel: 
Styrke, balanse og spenst? HardCore er en time som vil gi alt dette - og i denne TeamTeachen har to instruktører satt sammen det beste fra sine programmer!

Hvordan få plass på timene? De legges ut for booking på lik linje med alle andre timer. Så det er bare å sitte klar når bookingen åpner!


Denne uken har gått med til planlegging og forberedelser til søndagens feiring, og her er noen bilder og kommentarer fra instruktører som gleder seg veldig til å ta dere gjennom knallharde økter:


"Vi skal ha en 90-minuttersøkt med 30 minutter hver. Ingeborg starter med sin del som er norsk-spin, jeg fortsetter med en 4x4 minutters økt med 90-tallsspin, mens Anders avslutter det hele med en army-style-spinning 2x12 minutters arbeidsperioder. Vi håper derfor på variasjon i løpet av de 90 minuttene, både når det gjelder arbeidsperioder, musikk og instruksjon!" - Stine W

"Trenger du litt ekstra press for å yte maks på de siste interallene? Med musikk med trøkk og tydelig coaching vil eg hjelpe deg til å gi alt heilt til det siste." - Anders

Samboerparet i spinningsalen - Elin og Sondre
"90 minutters spin mix: 7-10 min oppvarming, før vi har en arbeidsperiode på 3 sanger, en pause på 3 min, for så å kjøre en 4 min intervall, etterfulgt av 3 min pause. Dette gjøres totalt fire ganger. Så nedtrapping og uttøyning til slutt. Ved å gjøre dette får de en blanding mellom vanlig spin og intervall. Siden det skjer noe hele tiden, føles det ikke ut som timen er 90 min. I tillegg er den veldig effektiv, da den både passer for de som foretrekker langkjøring, og for de som liker korte, intense drag. Man får pulsen skikkelig opp, samtidig som timen gir tilstrekkelig med pauser i gode mellomrom, slik at man får mest mulig ut av dragene. Ved at vi i tillegg er to instruktører, tror jeg dette kan bli veldig moro. Vi tenker da å ta en tre-låters-arb.peride, pause og intervall hver, slik at vi får to slike hver, annenhver gang." - Elin K

Og flight...!

Anneli og Christine - klare for fight..


Et lite filmklipp av hva timen til Anneli og Christine inneholder! Det blir tungt! 

Nina og Christel planlegger en utfordrende og hard time!

"Styrke, spenst, utholdenhet og balanse? Hardcore er en time som vil gi deg alt! Komplett trening for hele kroppen! Hardt og utfordrende, men også mye moro! Vi har plukket ut det beste fra våre programmer, og satt det sammen til en knallbra time. Med to instruktører til å pushe deg gjennom timen, garanterer vi at du kommer til å kjenne det i hele kroppen! Vi gleder oss!" - Christel og Nina


Kom og delta i feiringen av Portalens ettårsdag, håper på å se både gamle og nye medlemmer!
Velkommen skal du være, vi sees!

Nina :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar