Fantastiske Bjørgen! |
Etter å forhåpentligvis ha vært ute i frisk luft og i fysisk aktivitet, blir man svært sulten! Men med ski-VM på tv frister det ikke å bruke lang tid på å lage god mat - derfor kommer her en superenkel og veldig rask oppskrift på herlig søndagslunsj eller middag!!
Omelett med bacon, brokkoli og sjampinjong:
- 2 egg
- 2 ss vann
- 1 ts salt
- Brokkoli
- Bacon
- Sjampinjong
Fremgangsmåte:
- Sett på en liten kjele med vann. Når det fosskoker, putter du brokkolibukettene oppi. La det få et oppkok og trekk kjelen til siden. Hell av vannet og skjær brokkolien i skiver
- Skjær baconet i biter og stek det gyldent, ha det over på en papirkledt tallerken slik at det får renne av seg.
- Kutt sjampinjongen i skiver, og stek de i baconfettet
- Legg sjampinjongene over på en tallerken, og fres litt margarin i pannen.
- Pisk eggene, vannet og saltet lett sammen og hell eggeblandingen over i stekepannen
- Ha så i bacon, sjampinjong og brokkoli, og fordel det jevnt i røren. La det surre med lokk noen minutter.
- Klargjør en tallerken med friske grønnsaker, for eksempel tomat og spinatblader, og noen skiver grovbrød.
- Brett omeletten i pannen, og ha den over på tallerkenen!
- Vel bekomme!
Gyldent bacon! |
Skivet sjampinjong |
Egg, vann og salt |
Smak til med pepper! |
La det putre noen minutter på lav varme! |
Herlig lunsj og kombinert stafett på tv! |
Ha en fortsatt strålende søndag!
Nina
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar