onsdag 23. november 2011

Ukens ansatt: Charlotta

Navn: Charlotta Rehnberg

Stilling: Spinninginstruktör

Hvor lenge har du jobbet i SiT?
SiT har jeg vart på så länge jeg vart i Trondheim! (det vil si dette semestret)

Hva er arbeidsoppgavene dine?
Jeg är spinninginstruktör på Portalen. Som spinninginstruktör tenker jeg att jeg ska levere god trenning men også lit av en helhetsopplevelse för og etter timen min. Jeg vil jobbe på ett gym med en god stämning och atmosfär där man blir glad och får lust på att trene när man kliver in genom dörrerne. Jeg är väldigt glad att Portalens nye fine lokaler hjelper godt med det. Jeg vil sedan leverere en time som ger full fokus på trenning, den tid den varar. Timen ska få kroppen att koppla bort allt utanför och ge oss en stund att bare vare vi og kroppen; där blodet får rinna fritt i karen, endorfinerna spruta i hodet, känslorna göra sig fria och inte minst svetten rinne! I nedvarvning ska en skön fölelse av glädje och ro fylla kroppen og vi ska gå förnöyde hjem etterpå!

Hva synes du er det beste med jobben din?
Jeg synes det är helt fantastiskt att möte menneskers blick när man i en tuff pulstopp oppmuntrar till att vrida på mer motstånd. Ibland tittar de på en som om man vore gal - men likväl stoler de på en, vrider på- og sedan har jeg luksusen att se gruppen utmane seg sjölve og bli ännu sprekare! Det ger en så utrolig mye energi att se en gruppe vilje så mye og vare så starka!

Hva liker du å trene?
Oj, här i Trondheim har jeg trivts som fisken i vattnet, som vi säger på svensk! Fritiden har blivit oppspist av trenning i form av elvepaddling, squash, spinning och langrenn (men än så länge mest på barmark med stavar, venter med iver på snö!) og löping.

Utdannelse:
Jeg går 5e året på medisin i Sverige og är dette semestret på utveksling hit. Det är deilig og ha fjell og hav omkring seg!

Interesser:
I ferien liker jeg att stå på ski alpint og att segla, liker meg veldig godt här i Trondheim där det finns goda muligheter att göre dette i vardagen! Dessutom finns det ju utrolig mange fine longboardbackar :)

Personlig hilsen: 
Man pleier og si "Borte bra, men hjemme best" Men tiden här har fått meg att tvivla på det. Glem ikke att öppna öyene även hvis vardagen kan vare grå, det finns så mye att njuta av her! Pröve att ta en löpetur i gryningen. Hvis solen går opp, så gör den det då med ett fantasiskt vakkert rödt lys över byn som jeg ikke kan beskrive, men vet att jeg kommer att huske för alltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar